A cousin of the Blesbuck.

Originated in the coastal areas.

200 pounds live weight.

Lives in open plains or near bush, in herds.

Most shots 100 yards.

Rams have thick dark horns.

Ewes have thin dark horns.

Eat mostly grass.

Drink water daily.

bontebok_1.jpg

 

south african hunting species: bontebok

website design, search engine optimisation by ZAWebs Designs ZA Webs
web hosting by ZAWebs Hosting ZA Web Hosting