We dont hunt these as they do not occur in our immediate area, however  very rarely they are found here.

males  60-70  pounds.

females   30  pounds

live in troops ( groups )

eat most things - omnivores - can take 100 pound + size game.

drink water

excellent eye sight

massive canine teeth

shots 400 yds plus

 

south african non-hunting species: chacma baboon

website design, search engine optimisation by ZAWebs Designs ZA Webs
web hosting by ZAWebs Hosting ZA Web Hosting