Wild Chacma Baboon in South Africa

  1. Other Species

We dont hunt these as they do not occur in our immediate area, however  very rarely they are found here.

Males  60-70  pounds.

Females   30  pounds.

Live in troops ( groups ).

Eat most things - omnivores - can take 100 pound + size game.

Drinks water.

Excellent eye sight.

Massive canine teeth.

Shots 400 yds plus.

© Richard Holmes Safaris - 2017 | Links | Wild Chacma Baboon in South Africa

Website Design and Search Engine Optimisation (SEO) by ZAWebs Designs | Web Hosting by ZAWebs Hosting